петак, 11. март 2016.

NS kozmetika

Danas vam predstavljam još jedan domaći brend koji se bavi ručnom proizvodnjom prirodne kozmetike, kao što u nazivu posta vidite u pitanju je NS kozmetika iz Novog Sada. U njihovoj ponudi dostupni su proizvodi za negu lica, negu tela, negu ruku i nogu i negu kose. Proizvodi u sebi ne sadrže konzervanse, veštačke boje, aditive i parfeme.

Ono što mi se posebno dopada je to da se proizvod pravi tek po prijemu porudžbine, rok trajanja je od 3-6 meseci zbog odsustva štetnih stabilizatora, konzerviraju se hladno cedjenim uljima, vitaminom C i E, žalfijom, medom... reč je o proizvodnji po starim recepturama. 

Ja sam imala priliku da probam mleko za skidanje šminke i superhidratantnu kremu.




Mleko za skidanje šminke, dolazi u bočici koja ima 100ml, tekstura je kremasta, rekla bih nešto gušća, miris je jako lep, potrebna je mala količina da bi se očistilo celo lice. Odlično uklanja šminku, čak i onu najtežu sa očiju, poput ajlajnera i vodootporne maskare. Ovo je jedno od retkih sredstava za skidanje šminke koje mogu koristiti i za oči a da mi ne izazove peckanje i iritacije. Jako je nežno a ipak odlično odradi posao. Može se koristiti i za svakodnevno čišćenje lica, ne samo za uklanjanje šminke. Posle njega koža je hidrirana i ne osećam potrebu za nanošenjem kreme.




Sastav: voda, tečni parafin, stearinska kuselina, borna kiselina, glicerol, cetaceum, karbopol, natrijum-tetraborat.

Superhidratantna krema ima kremastu ali ipak laganu teksturu, dolazi u ambalaži od 50ml. Miris mi se jako dopada jer me vraća u detinjstvo, podseća me na miris krema koje su moje mama i baka koristile kad sam bila mala. Lako se razmazuje i potrebna je mala količina, brzo se upija. Jako dobro izhidrira kožu i ne ostavlja film na licu. Dobra je i kao podloga za šminku. Proizvodjač kaže da je namenjena masnoj koži, ja imam mešovitu a moja mama suvu i obema nam je odgovarala. 



Sastav: koenzim Q10, neven, pšenične klice, vitamin C, argan i propolis. 




Zaključak je da su oba proizvoda jako dobra, imaju kvalitetan sastav, prirodni su, ručno radjeni, ne sadrže supstance koje bi mogle da štete koži, u pitanju je domaći brend. Mislim da je sve ovo dovoljno da vam dam svoju preporuku da probate nešto od NS kozmetika. 

Celokupnu ponudu možete pogledati na njihovom sajtu www.nskozmetika.webstarts.com ili njihovoj FB stranici (ovde).

Da li ste već probali nešto? Utisci?




Нема коментара:

Постави коментар